Steun het ouderinitiatief

Voor de financiering van gemeenschappelijke zaken zoals de aankoop of verbouwing van een pand, de inrichting en aankleding van de (therapeutische) ruimtes, zijn wij als ouderinitiatief volledig afhankelijk van fondsen en donaties van particulieren en ondernemers.

Je gift is aftrekbaar

Stichting de Wereld van Anna Sophie heeft een ANBI-status, waardoor gift(en) fiscaal aftrekbaar zijn. Meer informatie hierover lees je op de website van de belastingdienst.

De vrienden van Stichting de Wereld van Anna Sophie

We zijn op zoek naar een mooie groep “Vrienden van Stichting de Wereld van Anna Sophie”.

Een club van vrienden (bedrijven) die bereid zijn voor een langere periode met een bedrag van minimaal € 250,– per jaar de Stichting financieel willen ondersteunen.

De belastingdienst wil een belangrijke bijdrage leveren door middel van belastingvrij schenken van een periodieke gift in geld.

Wanneer je besluit om vijf jaar een bedrag van minimaal 250 euro per jaar te schenken, is de gift geheel aftrekbaar van het fiscaal inkomen. Het financieel effect kan op basis van de huidige belastingtarieven oplopen tot 51,75%. Netto betaalt u dan ongeveer € 125,- per jaar.

Voel je je aangetrokken tot het werk van Stichting de Wereld van Anna Sophie – waarmee we in 2030 samen met andere ouders een kleinschalige woonvorm willen realiseren – dan verwelkomen wij je graag als lid in de groep vrienden en vriendinnen van de stichting.

Wij organiseren jaarlijks een gezellige bijpraatavond via Teams om u te informeren over de ontwikkelingen en plannen. Op uw verzoek kunnen wij uw naam of logo van uw bedrijf vermelden op onze website.

Onze sponsoren


Onze dank gaat uit naar iedereen die onze stichting een warm hart toedraagt. De volgende bedrijven en particulieren hebben ons initiatief gesteund door middel van (één of meerdere) donaties (in natura)

Op dit moment zijn er 37 particuliere donateurs die het ouderinitiatief steunen.
De bedragen liggen tussen de 20,30 euro per jaar tot 500 euro per jaar.