Zorgavonturen

ANBI status

Een bijzondere dag vandaag: stichting de Wereld van Anna Sophie heeft een ANBI status toegewezen gekregen waardoor gift(en) fiscaal aftrekbaar zijn.

Waarom deze stichting?

Met Stichting De Wereld van Anna Sophie hopen we voldoende geld in te zamelen voor het realiseren van een kleinschalige woonvorm in 2030, voor Anna Sophie en andere (ernstig meervoudig beperkte) jong-volwassenen.

Op basis van de huidige informatie zal de zorg in de woning bekostigd worden uit de persoonsgebonden budgetten van de bewoners. Voor het realiseren van het pand, inclusief de ruimtes die nodig zijn voor (therapeutische) activiteiten, ontspanning en verzorging, zijn wij naast een eigen vermogen volledig afhankelijk van de bank, fondsen en donateurs.

Visie

Voor het realiseren van een kleinschalige woonvorm, bundelen we de komende jaren onze krachten samen met andere ouders en gaan we op zoek naar donateurs, sponsoren en subsidiemogelijkheden.

Bouw je mee?

Het is een immense klus. Maar ik kan het niet alleen. Wil jij me helpen door een (kleine) gift te geven of ons jaarlijks te steunen door 20,30 euro te schenken? Je wordt hiermee “vriend van Anna Sophie”.

En als vriend ben je natuurlijk van harte welkom om kennis te maken met Anna Sophie en een hapje met ons mee te eten in Zwolle, als dank voor je vriendschap en donatie!

Donatie met tegenprestatie

Naast oprichter van deze stichting ben ik spreker, sparringspartner en (gediplomeerd) verlies- en rouw begeleider. Alle opbrengsten uit deze activiteiten komen volledig ten goede aan Stichting de Wereld van Anna Sophie.

Kijk je even rond op de website? Of doneer direct.

Dankjewel!

Stephanie van Witzenburg

– de mama van Anna Sophie-

2 gedachten over “ANBI status”

 1. Vanmorgen was ik bij de oogarts ( vooroverleg staaroperatie, waar praten we over!) in de wachtruimte las ik het verhaal over de ouders van Anna Sophie in Het blad Psychologie. Heftig, ….meer dan dat.
  Beste ouders (en alle andere ouders) heel veel “succes” met de stichting.
  Gift volgt vandaag.
  Groet
  Ben

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s