zorgaanbouw

Virtuele rondleiding

We zijn ruim over de helft met de verbouwing. Steeds vaker nemen we de woorden “als het straks klaar is” en “zodra we er weer wonen… ” in de mond. Vanzelfsprekend kijken we er ontzettend naar uit, maar met de zomerse temperaturen is het tijdelijk wonen op een bungalowpark -midden in het bos met een buitenzwembad, speeltuin en in voortdurend gezelschap van konijnen en wilde zwijnen – een feest voor ons allemaal.

Wilde zwijnen? We hebben ze nog niet live gespot. Tussen 22:00 uur en 07:00 uur wordt onze bungalow en de rest van het park bijzonder goed beveiligd door geleidende linten waar elektrische spanning op staat. Als ik de ravages in het bos tijdens het hardlopen ontdek, geloof ik direct dat het afzetlint geen overbodige luxe is.


Hoe anders is de woning: van een ravage na de sloop naar een woning die compleet veranderd is. De korte bouwweken vanwege Hemelvaart en Pinkteren – Bouw week 6 en 7 – stonden in teken van aftimmeren, een bijzondere trapdeur, tegelzetten en stucen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s